Lukisan yang REAL GILE!!

Tuesday, May 24, 2011

Bila tengok sekali, memang xnampak macam lukisan.. tapi tengok dua tiga empat kali pun ada yang memang xnampak macam lukisan pun!!!! padahal hakikatnya ini adalah sebahagian lukisan oleh hyper-realist panters yg famous amos dalam kategori melukis nampak real nih seperti Roberto Bernardi, Eric Cristensen dan juga Steve mills.

Yang akan korang tengok kat bawah ni cuma sebahagian dari hasil painting diorang. Kalau rasa teringin nak tengok lebih2, korang boleh masuk portfolio website diorang. Klik je kat Roberto Bernardi, Eric Christensen atau Steve Mills.



















2 comments:

Cik Miera said...

betul ke ni lukisan???

BudakNakal said...

yep2~^^. ni sume lukisan. sbb tu pelukis2nye dpt gelaran HYPER-realist sebab kemampuan diorang untuk hasilkan lukisan real^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...