si SEKSI

Thursday, December 30, 2010

wooohoooo~ sekali pandang da seksi, 2 kali pandang memang leleh sikit ar ayaq liuq tuh. Then bila da sentuh2, da raba2, terus je cakap bila la boley bawak dia balik rumah... haizzz. cek2 poket, ada ar syiling 2, 3 keping. cek2 wallet ade r 2, 3 keping kertas warna merah. sah2 xdapat bawak balik sekarang.. tunggu kerja laaaa. Awek mananya apa.. haiz. Kuning tol. Ceritanya gini benonyeee...

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

Masa cuti sem hari tu, ada la abang ipar balik kampung. Lepas sarapan, duduk depan TV sambil bukak paper. Mata sebijik tengok TV, sebijik lagi buat baca paper. Tiba2 ada iklan celit celah paper, 'PROMOSI AKHIR TAHUN'. Promosi apa??jeng jeng jeng!!! YAMAHA FZ!! huhu, sepuluh minit lepas baca paper tu, abang ipar terus je roger menggunakan bahasa isyarat ajak ambe ngan abang ambe pegi melawat tempat diadakan promosi tu. Seksi benor ke mendalah tu?? perghhh. tengok depan la baru bunyikkk, kalah nyonya kedai tuuu dia punya seksi. tp nyonya la, yang amoi xde la pulak kat kedai tu. wahaha. Anyway, ni la menatang yang buat aku jatuh chenta sikit

haaaaa, cube nengok punggung dieee.lentikkk

body memang da mantap ar
haaaaa, mantap kan?? aku ni bukan la kaki motor, tapi nak dapat sebijik gini, ada ar niat tu dalam hati kan. nak beli memang nak beli, awat??korang nk belanja?? huihhh, luas tapak tangan, motor Yamaha FZ ni ambe tadahkan. Kalau la bertunang nanti ke apa, xpayah 10, 15 dulang, 1 dulang FZ ni je cukup. wahaha 

FZ berposing ala2 model gincu 
sudah2. Tengok lama2 kang terngigau2 bawak ke tidur, xpasal2 kena rakam ngan rummet terus upload kat youtube. Tengok la.. nanti aku setart kerja, taw la kaw si SEKSI.. jaga kaw

2 comments:

micky eyqa said...

y0!! ni lah si seksi ek??

harfeez said...

seksi r ni!!!!!!!!!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...