CIK EPAL kreatif ???????????!!!!!!!!!

Tuesday, February 22, 2011

Entah tetiba ngengade nak buat entry pasal CIK EPAL pepagi buta ni. Ambe tataw sefemes mana Cik Epal ni sekarang tapi yang ambe taw dia agak femes dalam dunia blog nih. Bukak je blog die, 10riban follower dia, sekali komen 40, 50 orang. ish2, dasat mu ek Cik Epal oiii

cik epal, pinjam gamba ni taw! xde gamba~uhuk2
Tapi semua tu tak berkaitan ngan apa ambe nak bagitau. ha!!!! kira ala-ala macam misteri tak terungkap laaaa. Kalu ambe tengok dari fesyen dia, memang macam-macam dia pakai, kalerpul macam pelangi pas turun ujan. Cuma bezanya pelangi ade pas ujan, Cik Epal pulak ujan tak ujan dia ada! Kreatif bab fesyen memesyen ni memang rasenye korang ley nampak la dia punya style cemane~

Bab suara tu memang biasa la... Memang kaki nyanyi dia nih, kan Cik Epal kan. Dulu-dulu dia memang pantang dengan lagu 'Datin CT Nurhaliza'! Keluar je lagu 'Bukan Cinta Biasa' tu, memang lagu tu je la dia nyanyi. Masa lagu te femes, kalu siaran radio ulang 6 kali sehari putar lagu tu, Cik Epal da ulang 12 kali sehari!! Suka benor dia ngan lagu-lagu CT. Tapi sekarang ni tak tahu menahu la pulak lagu apa jadi lagu tema dia.

Tapi semua tu tetap tak berkaitan dengan apa ambe nak bagitau.. (haizzzzzz!!!! memang mintak debik sebijik BudakNakal nih!!!) Ok2!! Tak nak bagi korang stress pikir memikir kreatif apa lagi Cik Epal tu, straight to da point(ececehhh, speaking molek doh dio) Haaaaaaa~ Cik Epal gak seorang yang kreatif dalam ambik kertas warne-warni dan kertas keras, potong-potong, tampal-tampal untuk membuat KAD UCAPAN!!!!!!!!!!! haaaa~ hebat tak?? Ape??? Korang da taw???? Ahhhh, tipu la korang da taw!! Kalu taw buat-buat la macam tataw, bagi r muka kat ambe sikit~ish

Ape???? bukti??? Haiz... boleh ke Cik Epal?? ape??? tak payah??? haha, Cik Epal kata tak payah, nak mintak sendiri ~^^

Nak taw kreatif tak kreatif Cik Epal ni buat kad ucapan, try la korang mintak kat dia!

p/s: Cik Epal xmo buat bisnes uat kad hantaran ke ape ke??

4 comments:

fana said...

hooo akk nak dgr citer kamu kantoi ngan die kat sekolah dulu. dgr dari ulut org je.. la la la

BudakNakal said...

ehh?? kantoi??? sy??? ish2, mne de.la la la. amboi2 die eeeeeh. :p. Kan akk akak agkt die gk.ag r rapat kn3~^^

AesyaZealous said...

ehemmmmmmmmmmmmm...hahaha

BudakNakal said...

ape die cek aesyaaaaaaaaaaaa~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...