Kenapa aku anti naik motosikal (dewasa shj )

Wednesday, February 23, 2011

1st of all, siapa nak baca, pastikan anda berumur 18 tahun keatas. Yang bukak bace blog ni sebelah ada anak kecik, suh main jejauh dulu k. Jangan cakap ambe tak warning!!! haaaaaa~

Bila nak ambil lesen L, masing-masing pakat baca buku panduan signboard tu. Yang memang da biasa ambil tau benda-benda macam ni, tak payah baca pun tau. Tapi yela kan, kadang-kadang terlebih kreatif sangat, siap boleh buat ala-ala karangan bergambar pulak. Gambar ni ada kawan post kat FB, so ambe ambik letak dalam entry nih. Hope takde kanak-kanak bukak. haizz. Kreatif lebih-lebih pun payah jugak, kan? Apa dia, meh tengok sini.

tajuk dia : KENAPA AKU ANTI NAIK MOTOSIKAL
_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_


Ambe pun tataw dari mana dia cekau gamba nih, adoyaiii

1 comments:

Saiful Bahari said...

kah3..cool kot gamba tuh!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...